lördag 23 april 2016

Månadsrapport aprilÅterigen blir det en något tidigarelagd månadsrapport, p.g.a. att vi skall åka iväg på en minisemester norröver i slutet av nästa vecka. Förra månadens rapport var helt osannolik, och inte helt lätt att matcha. April blev även den helt fantastisk, våra sammanlagda inkomster slutade på dryga 82 000 kronor. Dessa summor är egentligen rena fantasisummor för oss, och vi tackar våra arbetsgivare (pengamaskinen inräknad) ödmjukast.

Vi amorterade 10 000 kronor under månaden, detta var den sista amorteringen på vårt huslån under ett bra tag framöver, räntan är nere på otroligt låga nivåer samtidigt som soliditeten är väldigt hög.

Våra utdelningar gav till slut 9 225 kronor netto, vi sparade även undan 12 000 kronor till en framtida resa. Vi har kört på rätt hårt med vårt resesparande under början av året, även här kommer vi att göra ett uppehåll under några månader och fokusera enbart på att ackumulera kapital till vår pengamaskin.

Till sist så lade vi undan 27 300 kr till vårt aktiekonto i väntan på att vi skall hitta något köpvärt bolag. Totalt summeras sparandet till fantastiska 58 525 kronor, vilken månad...

Nu börjar det närma sig med stormsteg till vi bl.a. når denna småtrevliga plats, det skall bli väldigt skönt med en lite längre semester och koppla av med familjen. Som brukligt blir det en härlig blandning mellan storstad och fantastiska öar.


Nedan redovisas rapporten i detalj.


2 kommentarer:

 1. Grattis till ytterligare en fantastisk månad!
  Det är helt galet vila löner ni inkasserar - kul!

  Nu är det några år sedan jag var på Koh Tao och trots att vi inte dyker så kommer jag ihåg att det var helt fantastiskt vackert!

  Mvh//Cm

  SvaraRadera
 2. Tackar Cm. Vi har haft ett par fantastiska månader, där även de två nästföljande borde bli riktigt bra. Sen är det nog slut på det roliga tyvärr, sett till inkomster.

  Koh Tao är en riktig pärla, vi har dykarcert båda två, men det har blivit lite dåligt med dykning sedan barnen kom till. Det blir mest snorkling nu för tiden. Måste även passa på att gratulera er till en magisk utdelningsmånad. Det kan inte vara många år kvar för er tills ni har möjligheten att göra vad ni vill utan att behöva ha kvar era jobb.

  Med vänlig hälsning,

  SvaraRadera