onsdag 30 november 2016

Månadsrapport november



Vi har återigen haft förmånen att få till riktigt fin månadsrapport i.a.f. när det kommer till ökning av eget kapital. Det blev till slut en förbättring av balansen med dryga 116 000 kronor (aktieportfölj), helt galet var ordet. Sparandet var ingen höjdare, men vi lyckades skrapa ihop 32 000 kronor. Stora klädinköp på Black Friday samt en resa till Tyskland var en starkt bidragande orsak, till den för oss lägre sparkvoten.

Under årets första elva månader så har det egna kapitalet ökat med ca 900 000 kronor under 2016. Det var inget man kunde drömma om när vi började vår resa för fyra år sedan. Men vi har en lång väg att vandra innan vi kommer att vara i närheten av ett ekonomiskt oberoende. Problemet med att portföljen växer sig större är att många av aktierna blir dyrare och dyrare.

Ett för oss större köp har gjorts under månaden, det blev 397 st aktier i Castellum som kom ner på ok nivåer, det tråkiga i kråksången var att de ej fortsatte sin resa söderut. Ja, ja, det kommer säkerligen fler tillfällen lite längre fram.

Det kommer förmodligen bli sparsamt med inlägg ett tag framöver p.g.a. semester, men förhoppningsvis kommer WiFi'n vara helt ok på hotellen. Vi får helt enkelt återkomma i mitten av januari med årssammanställningen.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar