fredag 17 januari 2020

Inköp BetssonEfter att varit väldigt passiv ett tag på börsen, tyckte jag att det uppenbarade sig ett tillfälle till att slå till och köpa aktier i ett bolag jag tidigare ägt aktier i.

Betsson såg ut att vara attraktivt värderad på 41,98 kronor per aktie, de åkte på rejält med stryk efter vinstvarningen i Kindred, vilket gjorde att jag tog in 2 000 st aktier för runt 84 000 kronor. Jag är nöjd med storleken och kommer inte att ta in fler. Inte ofta jag tar in en full position direkt, utan brukar skala in mig i innehaven, denna gång var dock ett undantag.


7 kommentarer:

 1. Betsson, med Pontus som VD, ser jag som mycket intressanta detta år. Äger dem sedan länge och ämnar öka i dem och Kindred med kommande lön. Undviker i det längsta att nalla av krigskassan...

  Fint inköp av dig och jag hoppas att livet fortsätter att avnjutas? Spanien? :)

  Ps - kommer med 99 % sannolikhet ha en releasefest i Stockholm i samband med boksläppet i slutet av mars (festen kan bli under april månad också - inget är klart). Kanske har du möjlighet att komma förbi och säga hej till såväl mig som andra "profiler". Självklart kan du vara anonym!

  Allt gott!

  /Sofokles

  SvaraRadera
 2. Sitter själv med en krigskassa, får hoppas att den kan komma ett läge för att sätta den i arbete :) Kurserna på spelbolag har gått rätt ner i källaren och Betsson ser väldigt billig ut på dessa nivåer.

  Fortsätter att njuta av livet, vi åker ner till Spanien i februari, men först vankas det skidor i Norge.

  Vad trevligt med releasefest. Skall göra mitt yttersta att närvara, kanske kan kombinera det med en jobbresa till Huvudstaden. Om jag har möjlighet att komma så har jag inget behov av att vara anonym.

  Trevlig helg.
  /GL

  SvaraRadera
 3. Jag satsade på Swedbank köpte 27 Augusti för 123.45 Sålde idag på 142.50

  SvaraRadera
 4. Vågat inköp i bettingbolag nu! Det här med att fånga fallande knivar... Antingen greppar du egget eller så fångar du den helt rätt. Återstår att se!

  Har läst din blogg ett tag nu och har precis startat en egen blogg. Du får gärna titta in. Lägg gärna till den i din blogglista. Jag har lagt till din i min! :)

  https://juristinvest.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, det är helt enkelt för billigt nu enligt min uppfattning. Skall kika in på din blogg :)

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 5. Lycka till!
  Men visste du vad jag vet så hade du nog inte köpt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad är det du vet? Har du lust att dela med dig, är du snäll. Aktien har gått upp 28 % sedan din kommentar.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera