lördag 23 maj 2020

Inköp Hufvudstaden A

Jag har köpt mina första aktier i Hufvudstaden A, det blev 500 st aktier till ett inköpspris om 112 kronor jämnt. Siktar på att ackumulera fler aktier i detta bolag, där mitt mål är att komma upp i 2 000 st aktier på sikt. Det är inte så ofta man kan köpa in detta bolag till en ok värdering, jag passar på att lägga in dem i byrålådan och kastar nyckeln.

Det kom lite trevliga nyheter ang Spanien idag och det ser ut som vi kommer komma ner i slutet av juli, vilket är helt underbara nyheter. Det ser vi fram emot och barnen blev riktigt glada av av den positiva nyheten.

3 kommentarer:

 1. Välkommen in i Hufvudstaden! Jag är nöjd ägare sedan många år. Det är helt klart en aktie som gör sig väldigt bra i byrålådan.

  SvaraRadera
 2. Välkommen in i Hufvudstaden! Även jag har ju ägt aktien från och till i flera år. Håller tummarna för en bra utveckling nu framöver :-)

  Vänliga hälsningar
  /Slimis

  SvaraRadera
 3. Fint och välskött bestånd, men väldigt lågavkastande. P/förvaltningsresultat över 20 trots P/B en bra bit under ett.. Dock motståndskraftig balansräkning, kanske mer är att betrakta som en bond proxy.

  SvaraRadera