torsdag 13 april 2017

Utdelning Fortum, BP och SkanskaDet har kommit in lite fler utdelningar på kontot, denna gång var det Fortum som gav oss 5 379 kronor brutto, vilket efter avdragen källskatt resulterade i 4 572 kronor netto. Vidare fick vi även in lite småpengar från BP (252 kronor netto) samt Skanska (33 kronor netto).

Nu är det endast ICA samt GlaxoSmithKline som återstår innan vi kan gå vidare till maj månad, väl där fortsätter utdelningsregnet. Påsk verkar inte bjuda på något vidare väder, vi har i skrivande stund 5 grader och lite regn. Jag kan garanterat säga att vi inte kommer att vara i Sverige under Påsk nästa år, utan då är det värmen som gäller.


5 kommentarer:

 1. Hej!

  Har du Avanza eller Nordnet? Jag hade själv förväntat mig ett antal tusenlappar från Fortum men ingenting på kontot idag. Avanza är väldigt dåliga med att ha pengar på kontot det datum de utger på webbsidan. Speciellt utländska aktier, där pengarna kan komma flera dagar efter. Funktionen känns lite meningslös när de har fel så ofta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har oxo Avanza och ingen utdelning från Fortum idag. Kan nog dröja tyvärr....

   Radera
  2. Hej, Det verkar som tidigare att de smyghåller på utdelningen när det gäller Avanza. Själv har jag mina utländska innehav på Nordnet, dels för att jag alltid får samtlig källskatt åter av Nordnet.

   Mvh
   /GL

   Radera
 2. Avanza här med. Ingen utdelning från Fortum i sikte. Kl. är 18.20 på skärtorsdagen så jag antar att de får ränta på utdelningen på Avanza istället då den sannolikt dyker upp först tisdag-onsdag i nästa vecka...

  SvaraRadera
 3. Den lär säkerligen dyka upp under nästa vecka. Se gärna ovan svar.

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera