torsdag 1 maj 2014

Månadsrapport aprilI april månad satte vi av 30 000 kr till aktier, 1 000 kr till sparkontot samt att vi fick in 585 kr från Philip Morris i form av utdelning. Sparkvoten landade på närmare 58 %, vilket är enormt bra gjort med tanke på att det vankas en veckas semester i medelhavet denna månad, där det kommer att gå åt en hel del pengar.

Det blev ingen amortering under april, utan fortsatta köp i norska Bonheur. Det rullar på mycket bra för tillfället, vilket gör en extremt motiverad. Vårt snittsparande per månad under 2014 hamnar för tillfället på dryga 34 000 kr vilket vi är sagolikt nöjda med.4 kommentarer:

 1. Med 30TKR per månad i investeringar så växer portföljen fort, vilket är trevligt. Ser att det är många som köper in sig i Bonheur, själv har jag lite svårt att se vad som är så speciellt med dem jämfört med andra i samma bransch.

  Mvh/XO

  SvaraRadera
  Svar
  1. Attraktiv värdering, bra direktavkastning samt en stark ägare, det några punkter som jag gillar med Bonheur. Då jag köpt en hel del och planerar att öka är detta naturligtvis ett bolag som jag tror på. Bara tiden kan utvisa om detta blir en bra investering.

   När vi nu har förmånen att lägga undan stora belopp som växer varje månad, är vi naturligtvis väldigt tacksamma, men detta kan förändras väldigt snabbt. Det gäller att vara ödmjuk inför situationen.

   Med vänlig hälsning,
   Grazing Lady

   Radera
  2. Jag får titta närmare på Bonheur då :)

   Ja man ska alltid vara ödmjuk samtidigt ska man glädjas åt och ta vara på de möjligheter man får. Hoppas kunna komma tillbaka på 30 000 kr/månad i investeringar nästa år när man inte är föräldrarledig.

   Ha en trevlig helg
   /XO

   Radera
 2. Ja, 30k i månaden är sjukt mycket pengar. Passa på och njut av föräldraledigheten för tiden går extremt fort, speciellt när man har barn.

  Trevlig helg.

  SvaraRadera