fredag 27 juni 2014

Månadsrapport juniPå grund av tidsbrist, då vi åker på semester, gör jag min månadsrapport två börsdagar dagar innan vi stänger igen böckerna för juli månad. Juni var en väldigt bra månad där 48 000 kr sattes undan, detta fördelades genom att amortera 5 000 kr, lägga undan 10 000 kr för en framtida resa, 30 000 kr till sparkontot samt att vi erhöll en utdelning på dryga 3 000 kr.

Egna kapitalet börjar närma sig två miljoner, vilket alltid är trevligt, men egentligen ganska ointressant. Som det ser ut enligt budget, kan även juli bjuda på en god månad. Juni och juli brukar vara månader, där räkningarna är väldigt låga sett till andra månader vilket gör beloppen man spara rundan varje månad är oerhört volatila.

Det viktiga för vår del är ändå resultatet av totalen vi sparar undan varje år, för året ligger snittet på 34 500 kr per månad, vilket gör att vi saknar ord, för vilka summor vi lyckas peta undan. Vi är otroligt tacksamma för att vi har möjligheten och göra denna resa med bra förutsättningar. 

2 kommentarer: