torsdag 23 oktober 2014

Utdelningshöjning Kinder Morgan IncKinder Morgan har meddelat att de höjer utdelningen från 0,43 USD till 0,44 USD från föregående kvartal, motsvarande kvartal 2013 låg utdelningen på 0,41 USD vilket innebär en höjning på ca 7% från föregående år.

Det är alltid trevligt när ett bolag kan ha denna höga utdelningstakt med tanke på den fina direktavkastning som KMI innehar. Väldigt synd att man inte hade likvider på kontot vid dippen, där man hade möjligheten att fånga upp dem på ca 33 USD för en vecka sedan. Nu har den dragit iväg igen mot närmare 39 USD igen. Förhoppningsvis går det fler tåg i framtiden, då jag gärna ökar i bolaget.

2 kommentarer:

  1. Hade också hoppats på att öka mitt innehav på lägre nivåer men man kanske inte ska klaga över en bra rapport. Förhoppningsvis kommer det fler icke bolagsspecifika nyheter, inte för att de är jättedyra nu. Blir intressant att se om de kan höja utdelningen till 0.5 USD/kvartal nästa år.

    SvaraRadera
  2. Nej, man skall absolut inte gnälla. Det är dock lite tråkigt att inte ha tillgång till likvider när ett ett strålande tillfälle uppstår. Jag är av uppfattningen att de kommer att dela ut 2 USD till oss aktieägare under nästa år.

    Tror att det kommer att vara en angenäm resa under många år framöver med fantastiska utdelningar.

    SvaraRadera