onsdag 25 april 2018

Inköp Handelsbanken ATidigare idag utökade jag mitt innehav med 491 st aktier i Handelsbanken A. Efter ett kraftigt nedställ i aktien p.g.a. en rapport som inte föll marknaden i smaken. SHB har haft en tråkig utveckling den senaste tiden. Då passar jag på att handla i ett kvalitetsbolag.


6 kommentarer:

 1. Klokt, själv ökar jag i november eftersom jag tror börsen överlag kommer sura i år. Vore på tiden men som sagt ett klokt köp om du är långsiktig.

  Patrik

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, själv har jag tyckt att börsen har varit relativt dyr ett bra tag. Jag har inte haft något större kapital vid sidlinjen, utan varit investerad med en stor del av kapitalet.

   Tajming är väldigt svårt. När kursen för Shb börjar krypa mot 90 är jag inte sen på pucken. Vi får se hur det går. Men så här långt kan jag inte vara annat än nöjd.

   Mvh
   GL

   Radera
 2. Hej GL och välkommen tillbaka (skrev ej till ditt förra inlägg, men skam den som ger sig).

  Stabilt inköp. Det märks att GB/UK är en svår nöt att knäcka, då även Protector möter hårt motstånd från deras myndigheter och andra instanser.

  Hoppas att ert boende i Spanien utvecklas väl!

  /Sofokles

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Sofokles,

   Shb känns stabilt, samt en hel del insider som köpt runt 95 kr. Protector har jag faktiskt inte någon större uppfattning kring, utan det har fortsatt att ta en hel del stryk liksom Shb i år.

   Handelsbanken har en utmaning i GB, men är hyfsat övertygad om att de kommer att lösa detta. Fin direktavkastning på ca 6,4 % mot förväntade 6 kr i utdelning nästa år.

   När det gäller Spanien så kan jag berätta att vi inte kunde göra en bättre investering när det kommer till livskvalitet. Nu har ju även Euron stärkts med 10 % det senaste halvåret, lite turligt att man inte köpte idag. Då hade det blivit väldigt dyrt.

   Mvh
   GL

   Radera
 3. Vad arbetar du och din partner med?

  SvaraRadera
 4. Vi arbetar med ekonomi samt inom försäljning.

  Mvh
  GL

  SvaraRadera