tisdag 10 juli 2018

Inköp Leo Vegas, NCC B mm.Jag har nyligen gjort några nya inköp i portföljen. Det blev en påfyllning i Leo Vegas med 600 aktier. Passade även på att ta in ett nytt innehav i NCC B, vilket resulterade i 310 aktier. Bygg har tagit rejält med stryk och då passade jag på och ta en initial position i bolaget.

Vidare har jag tagit in ett bolag som jag har bra insyn i. Träffat VD ett antal gånger och han ger ett väldigt bra intryck. Han har dessutom en bra "stek" i bolaget. Det finns även en annan storägare som är riktigt, riktigt vass...

Det har varit rätt dålig likviditet under sommarmånaderna, vilket gör att jag ej vill gå ut med bolaget ifråga. På tre år skulle jag bli väldigt förvånad om aktien inte står betydlig högre i pris. Länge sedan jag såg ett sådant klockrent case. Min investering var 100k, vilket är rätt mycket för ett bolag i denna storlek.

 

2 kommentarer:

 1. Man blir ju nyfiken. Vilken bransch?

  SvaraRadera
 2. Skulle jag ange branschen, skulle det vara relativt enkelt och lista ut. Det är första gången jag inte har angivit vilket bolag jag har handlat in och förmodligen det sista.

  I och med att jag jobbar hyfsat nära bolaget, vill jag inte namnge aktien, det är även relativt dålig likviditet under sommarmånaderna.

  Mvh
  GL

  SvaraRadera