lördag 1 februari 2020

Månadsrapport januariFörsta månaden på det nya året är över och det blev en riktigt bra månad både när det kommer till ekonomin samt framförallt på resefronten. Fem härliga dagar i Norge med mycket skidåkning. I slutet av månaden är det dags att åka ner till lägenheten i Spanien, idag är det 24 grader varmt med strålande sol där nere. En viss skillnad mot vädret i Göteborg.

Det blev även en slant över efter kreditkortsräkningarna var betalda. För första månaden sedan Adam var länsman lyckades jag spara halva lönen. Sparandet redovisas enligt nedan.

Löneväxling brutto: 14 100 kronor (10 000 kronor netto)
Aktiesparande: 35 000 kronor netto

Jag har även gjort några inköp av aktier som jag återkommer i ett separat inlägg. Nu är det dags att kolla på Liverpool som förhoppningvis kommer att utöka ledningen i ligan idag.

10 kommentarer:

 1. Fantastigt sparande. Blir det Spanien på heltid när du går i F.I.R.E ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, denna månad var riktigt bra :) Vi har inte bestämt oss till 100 %. Helst vill vi har kvar ett boende i Sverige. Det beror även på hur/om vi skatteplanerar med tjänstepensionen. Vi får räkna på det när det blir dags, helt enkelt.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 2. Vad köper du för sparade pengar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återkommer med det i ett separat inlägg.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 3. Årets fattigaste månad? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppsan, Ibland så... :) Det var dessutom på tiden, har varit helt ur slag när det kommer till sparande det sista åren.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 4. Var i Spanien är lägenheten? Planerar också exit på sikt, men standarden och läget det tilltänkta lägenheten/huset ökar hela tiden speciellt sedan man börjat kolla Jon Olssons youtube=) Hus i Marbella skulle skjuta exiten många år framöver.

  SvaraRadera
 5. Vi håller till på Costa Blanca (i närheten av Alicante). Ja, det finns olika prisklasser men en semesterbostad för 10 mille är inget för oss och vår plånbok :)

  Med vänlig hälsning,
  /GL

  SvaraRadera