fredag 9 augusti 2013

Amorterat 65 000 Kr

Igår gjorde vi en extraamortering på 65 000 Kr, vilket innebär att vi har 483 000 Kr kvar på våra lån. Känslan är att vi har ett bra momentum för tillfället, vilket troligtvis resulterar i att vi kommer att lyckas att nå upp i sparkvot på över 50 % för helåret. Inför nästa år skall vi definitivt höja ribban och revidera upp våra mål till en andel av 50-55 %. Detta pga att våra lånekostnader har minskat betydligt samt kryddat med en förhoppningsvis höjd lön.

Annars känns det som tiden går med en hiskelig fart, det är endast en vecka kvar på semestern, men vilken semester vi har haft, så många olika upplevelser som har varit helt fantastiska för hela familjen. En helt oförglömlig resa, där man verkligen får ett perspektiv på själva livet, när man ser hur tufft ekonomiskt andra har det runt om i Asien. Vi är verkligen lyckligt lottade som bor i ett så bra fungerande land som Sverige.


6 kommentarer:

 1. Bra jobbat med en sån stor amortering! Och det är bra att kunna spara 50% med. Jag är tacksam att vi bor i fina Sverige.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Tack Christoffer. Kan vi ligga på en nivå överstigande 50 % över tid, då kommer vi att vara överlyckliga, speciellt med tanke på att vi ej har några astronomiskt höga löner. Vi har däremot väldigt bra koll på våra utgifter, de kommer att vara väldigt låga när vi är färdiga med våra amorteringar. När vi väl kommer igång med våra utdelningar kommer vår sparkvot att öka ytterrligare.

  SvaraRadera
 3. Imponerande bra jobbat! Trevlig blogg!

  SvaraRadera
 4. Tusen tack. Skall ta och kika på din blogg, vid tillfälle.

  SvaraRadera
 5. Imponerande bra jobbat
  med en extraamortering på 65 000 Kr, ps. Trevlig blogg!

  SvaraRadera
 6. Tackar Erik.

  Ni har en trevlig blogg ni med.
  Lycka till med investeringarna.

  SvaraRadera