söndag 1 november 2015

Månadsrapport oktoberHär kommer min sammanställning för oktober månad. Det kunde ha blivit en fantastisk rapport, men som brukligt har vi lagt undan en rejäl summa till en resa under nästa år, vilket inte hjälper vårt egna kapital tyvärr. Bara att vänja sig vid, att vi aldrig kommer under 50 000 kr per år för våra flyg samt hotellkostnader.

Vi lade undan 18 500 kr till aktiedepån, erhöll 2 180 kr i utdelningar samt sparade undan 26 000 kr till en kommande resa under nästa år. Totalt 46 680 kr, en helt otrolig månad återigen när det kommer till våra inkomster. Nu kommer även Jul samt en stundande skidresa som kommer att suga en del pengar, bara att bita ihop och göra en snygg avslutning på året.


4 kommentarer:

 1. Hej! Snyggt alltså. Det är kul med resor. :)

  Det står att ni inte amorterat de senaste månaderna, men ändå minskar huslånet. Är det en glitch?

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Tack för din uppmärksamhet, glömde förmodligen att trycka på sparaknappen och förlorade lite data. Nu är det åtgärdat :)

  SvaraRadera
 3. Hej!, bra jobbat! Många hade nog tyckt det varit helt omöjligt att lägga undan 26k till en framtida semester under en enskild månad. och som att det inte vore nog kunna spara ytterligare på det. Hatten av bra jobbet!

  En liten undran bara, jag har inte läst alla inlägg så jag kan ha missat det. men i tabellen har du en kolumn "månader kvar" som räknar ner sakta men säkert. Vad räknar den ner till?

  /Johan84

  SvaraRadera
 4. Tack Johan,

  Det var en enorm månad för oss. Det vi räknar ner till, är tiden då vi kommer att äga vår egna tid och inte behöva jobba för pengar utan kan ha friheten att säga upp oss från våra jobb.

  Med vänlig hälsning,

  SvaraRadera