måndag 25 april 2016

Inköp SampoJag har köpt mina första aktier i Sampo, priset jag betalade var 39,60, Euron kostade 9,15 vid inköpstillfället. Det är inte direkt billigt, men en ok nivå att köpa en mindre position (några tusenlappar). Nu är det bara att invänta ett pris runt 35 € innan jag utökar mitt innehav. Annars är det inte helt enkelt att hitta bolag som är direkt köpvärda. Jag sneglar på Betsson under 110 kronor...

6 kommentarer:

 1. Jag köpte också en liten skvätt Sampo för första gången nyligen. (Men jag betalade ett ännu högre pris, 41.80.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gratulerar till köpet av ett riktigt fint bolag. Som sagt inte direkt billigt, men blir till att fylla på rejält när det sker en korrigering neråt, har man lite tur kan man även hoppas på en starkare Krona mot Euron :)

   Radera
 2. Fint köp. Även jag passade på att öka mitt redan befintliga innehav till 39,80. Stabil utdelare. Stabilt bolag. Stabil tillväxt. Hoppas på att öka vid "Brexit-hysterin" som komam skall. Ovasett resultat blir det bra inköp i EUR.

  /Sofokles

  SvaraRadera
 3. Härligt Sofokles. Ett väldigt fint bolag som jag har suktat efter. Vi håller tummarna för en rejäl nedgång generellt, för det har gått lite väl snabbt uppåt efter dippen i januari.

  Med vänlig hälsning,

  SvaraRadera
 4. Köpte en post i Sampo idag, tycker också det ser väldigt bra ut. Kanske kan det bli ännu lite billigare om börsen går ner, eller att euron fortsätter försvagas? Utvecklingen i Nordea påverkar också, och där kan det komma negativa överraskningar. Tror också på att öka i små steg.

  SvaraRadera