måndag 2 maj 2016

Inköp GetingeYtterligare ett nytt innehav som letar sig in i vår portfölj, även här en liten initial position, bolaget i fråga är Getinge. Priset som vi betalade landade på 173,40 kronor. Nu inväntar jag ett pris runt 150 kr innan jag kommer att öka på vårt innehav, vi får se om den når ner till dessa nivåer.

2 kommentarer:

  1. Hej Grazing och tack för en bra blogg. Själv valde jag att kliva ur Getinge efter 10+ år i bolaget. Bakslagen har varit ett återkommande tema under de senaste åren och med FDA som haft synpunkter så kände jag att det var dags att klippa banden. Hur tänker du kring rimligt pris och framtidsutsikter?

    SvaraRadera
  2. Hej, tackar :) Jag har försökt bygga upp en position tidigare runt 170 kr, men då den drog iväg mot 220 kr valde jag att kliva av. Runt 160-170 kr tycker jag är ett ok pris, ner mot 140 kr anser jag vara riktigt köpvärt.

    Det är klart att detta med FDA har kostat, men det är ett fint bolag som jag tror på lång sikt. Är av uppfattningen att man skall handla fina bolag när de har tillfälliga problem. Jag hoppas kunna fånga upp ett rejält knippe aktier runt 140 kronors nivån vid en eventuell nedgång på börsen.

    Med vänlig hälsning,

    SvaraRadera