söndag 24 juni 2018

Månadsrapport juniDå var det återigen dags att redovisa hur månaden har gått. Kapitalet backade med en tusenlapp denna månad, då börsen har varit aningen småsur. Hoppas att den fortsätter nedåt så att vi kan handla in bolagen billigare.

Inkomsterna var smått fantastiska medans månadssparandet var en katastrof i jämförelse. Vi kämpar på helt enkelt och hoppas att sparandet kan få sig en skjuts uppåt kommande månader. Det kom även in några utdelningar på kontot och de summerades till ca 6 tusen.

Snittet på våra nettoinkomster under de första sex månaderna hamnade på 86 290 kr per månad. Det motsvarar en direktörslön på 177 000 kronor brutto per månad. Lite stolt ät man allt, då det inte förekommer några studielån inom familjen...

Nu återstår bara några få veckor kvar tills semestern börjar och då är det Spanien som gäller. Som vi längtar.
2 kommentarer:

 1. Gillar upplägget på dina månadsrapporter, är de gjorda i excel och skulle du möjligtvis kunna dela med dig av mallarna?

  Tack för en bra blogg!

  /Mvh
  Oskar

  SvaraRadera
 2. Tack Oskar, De är gjorda i Excel, det finns färdiga mallar att använda sig av. Själv är jag ingen fena på Excel, klarar jag av det så kommer du garanterat fixa till egna dokument på någon timme. Dels har jag känslig information på några flikar som jag ej vill dela med mig av. Vet själv inte hur jag exkluderar denna information, tyvärr.

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera