torsdag 2 juni 2016

Månadsrapport majDå var det dags igen. Här kommer vår rapport för maj månad. Man kanske skulle kunna säga att vädret ser lite trevligare ut än vårt månadssparande. Vi hade en hel del utgifter som bl.a. fyra nya däck på bilen, framvagnsinställning samt byte av bromsar. Vi lade även undan en del tusenlappar till vår semester som kommer att kosta en och annan krona.

Till slut sparade vi undan 35 000 kronor till nya aktieköp samt att vi erhöll 7 464 kronor netto i utdelningar. Sparkvoten landade till slut på beskedliga 56,86 % trots fina intäkter under månaden. Vi är ändå hyfsat nöjda med utfallet med tanke på våra utgifter som var väldigt höga för att vara oss.

Kikar man på årets inkomster, så kan jag direkt säga att det blir väldigt svårt att upprätthålla dessa under resterande del av året. Vi har även gjort en liten justering av värdet på vårt hus, det verkar vara en fullkomligen galen marknad för tillfället, men vi är väldigt försiktiga i vår värdering. Naturligtvis är summan netto inklusive avdragen skatt samt tillkommande mäklararvoden.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar