lördag 29 april 2017

Månadsrapport aprilVårt sparande i april månad har utvecklats i paritet med vädret här på västkusten, d.v.s. kallt, regnigt och blåsigt. Vi lade undan 25 000 kronor, kan inte minnas när vi hade en såpass dålig månad sist. Otroligt höga utgifter och det finns vissa förklaringar till det låga utfallet. En ny tvättmaskin, en massa flygbiljetter, hotellkostnader och hyrbilskostnader är några poster som drog iväg.

Jag har inga större förhoppningar om att bryta denna trend, utan tvärtom, det kommer förmodligen att se ut så här de kommande månaderna. Vi har en hel del semesterresor utomlands som skall finansieras, en del tillval till lägenheten i Spanien som ex. utekök, vitvaror, belysning till hela lgh samt takterassen. Tills detta skall det även inhandlas en massa möbler, det plockar på...Som lök på laxen missade jag V75:an i sista avdelningen idag, den gav en hel del kan man säga (0,6 miljoner) Det blev i.a.f. ett antal tusenlappar in på kontot.

Nu är det dags att sluta lipa, för vi har otroligt mycket roligt att se fram emot under de kommande månaderna, bl.a. åker vi ner till Spanien om 1,5 vecka. Det skall bli underbart att få känna på värmen igen, då vädret har varit katastrofalt dåligt i denna del av Sverige.

Positivt var även utdelningarna som landade på dryga 16 000 kronor, vilket alltid är trevligt. Det ser ut som att maj kommer att bli ännu bättre, kul.
4 kommentarer:

 1. Hehe, när man läser ditt inlägg ser man att allt är relativt :)
  För vissa är det svårt att spara 500 kr per månad och för er är 25000 kr relativt lite. För mig är 15.000 kr helt otroligt bra medan 10.000 inte är fullt så bra.
  Får en verkligen att inse vilken relativ värld vi lever i.

  Mycket kul att läsa din rapport från april

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack KTM. Inte min mening att låta lite gnällig 😊 Det har absolut inte alltid varit så att man med lätthet kan spara undan 25k, utan tvärtom, jag har slitit hårt för att befinna mig där jag är idag. Ser även att det går väldigt bra för er, riktigt kul.

   Mvh
   /GL

   Radera
 2. Jag är sjukt imponerad av ditt sparande! Som kronantillmiljonen skrev, det märks att allting är relativt! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack II, Har man en plan samt en stark tro, då är allt möjligt, även för en enkel person som mig med familj.

   Mvh
   /GL

   Radera