fredag 22 september 2017

Inköp Catena Media


Ökade på mitt innehav i Catena Media med 355 st aktier, vilket gör att innehavet uppgår till 1200 st aktier jämt. Jag är nu nöjd med storleken på positionen och kommer inte att handla in fler aktier i Catena Media. Priset landade på 77,25 kronor per aktie och köpet gjordes i Tisdags.


4 kommentarer:

 1. Låter som ett bra köp. Vad har ni för snitt ungefär? Bolaget skulle behöva nå ut med tydligare kommunikation om vad det nya sättet att ta betalt innebär för långsiktiga förbättringar. Saknar (rätt) kommunikation, i förra q2an fick man ju veta att de köpt in ett nytt kök till de anställda...eh.

  SvaraRadera
 2. Hej FO,

  Första köpet gjordes på 84,50 kr, och det andra och sista köpet på 77,25 kr. Det finns en hel del man kan ha synpunkter på när det kommer till kommunikation, speciellt mina två mindre bolag Kopparberg och Catena Media.

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera
 3. Tycker att Catena ser riktigt attraktivt ut och är i rätt bransch för en fin framtid skulle jag tro.

  Däremot har jag lite svårt att se bolaget i min egna portfölj. Det verkar som att bolaget varit på börsen ett tag men så vitt jag vet så delar de inte ut den del av vinsten till sina aktieägare. Det tycker jag är lite tråkigt.

  SvaraRadera
 4. Detta bolag är det första bolag som inte delar ut några pengar, övriga bolag inom min portfölj delar ut. Min förhoppning är att de så småningom skall börja med utdelningar.

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera