torsdag 14 november 2019

Månadsrapport oktoberDags att redovisa oktober månads utfall, en väldigt sen sådan. Har haft fullt upp och det är en stressig tid på jobbet. Då skall det bli skönt med en liten semestertripp ner till Spanien nästa vecka, om fyra veckor vankas det en längre semester ner till Karibien. M.a.o. en hel del att se fram emot.

Börsen tickar på och befinner sig i ett rus, frågan är när baksmällan kommer... Annars har vårt sparande varit kass som övriga månader detta året (sparkvot på 21 %). Dock så skall vi skärpa till oss nästa år och öka på vårt sparande som skall vara speciellt vikt åt vår aktieportfölj. Vi har även beslutat att upphöra med vår amortering på våra lån framöver, mer om detta i ett separat inlägg.

- Löneväxling 14 100 kronor brutto (ca 10 000 kronor netto)
- Aktiesparande 9 000 kronor
- Amortering 4 000 kronor
- Resesparande 3 000 kronor


2 kommentarer:

  1. Hur stort kapital räknar ni med att ha i tjänstepension vid 55. Jag funderar på att löneväxla men har svårt att bedöma hur mycket pengar man bör ha.

    SvaraRadera
  2. Hej, vet ej exakt då det beror på...Men det blir några miljoner. Jag har inte ångrat mitt beslut, utan det tuffar på bra och blir snabbt pengar.

    Mvh
    /GL

    SvaraRadera