onsdag 20 november 2019

Sålt av några bolag...Spanien erbjuder ett helt ok väder med 18 grader och sol, ingen jättevärme men helt ok för att snart vara december, som en svensk sommardag. Jag har tidigare skrivit om att jag har amorterat av en stor slant på vårt huslån. Nedan redovisas några aktier som jag har sålt av.

Castellum: Detta innehav har varit en lysande affär, ökade på lite motvilligt på runt 193 kronor. Då studsade den upp kort därefter till 214 kronor. Då tyckte jag att priset var aningen högt och sålde av hela innehavet. Kommer garanterat att komma tilllbaka till Castellum en dag.

Idag står Castellum i 205 kronor per aktie.


NCC B: Ytterligare ett fint bolag som har gått riktigt bra sedan köp. Med en konjunktur som är på väg ner, tyckte jag att värderingen var lite ansträngd och sålde av på 174,50 kronor per aktie.

Idag står NCC B i 148 kronor per aktie.


Bettson: Mitt sälj i Betsson gick jag enbart på magkänsla och kan tänkas att köpa tillbaka igen på låga 40 kronor per aktie. Många av spelbolagen som har lite motvind just nu och det återspeglas i kurserna. Det blev i.a.f. ett sälj och jag fick 50,80 kronor per aktie.

Idag står Betsson i 45 kronor per aktie.


Swedbank: Även i detta bolag är det en stor osäkerhet och jag tror att de kan komma tillbaka på sikt. Gick återigen på magkänslan och sålde av samtliga aktier på 140,85 kronor per.

Idag står Swedbank i 126 kronor per aktie.

8 kommentarer:

 1. Fin timing! Jag skulle ge mig själv en present när alla brickor faller åt rätt håll så där!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland har man tur, Men det kan förändras fort. Kändes som ett rätt beslut oavsett.

   Mvh
   /GL

   Radera
 2. Kommer behålla Swedbank, ligger ca -30% i nuläget. Surt sa räven, men de fortsätter i alla fall att dela ut några tusen om året. Det blir en sänkning nästa är, men därefter borde de kunna höja/återköpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är säkerligen ett rätt beslut. Lycka till med innehavet.

   Mvh
   /GL

   Radera
 3. Håller med snålgrisen, ligger själv -23% i Swedbank och ökar på när det finns lite över. Bra pris, bra bolag, det rättar till sig på sikt. Tänk på dom som köpte för 210 kr aktie innan nedgången, tråkigt...

  SvaraRadera
 4. Magnificent beat ! I would like to apprentice at the same
  time as you amend your site, how could i subscribe for
  a weblog website? The account helped me a acceptable deal.

  I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered bright
  transparent idea

  SvaraRadera
 5. Helt rätt, följ din egna magkänsla. Önskar dig en stor lycka med innehavet. Är inte helt omöjligt att jag kommer tillbaka i Swedbank.

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera
 6. Vad tror ni Swedbank kommer ge för utdelning i år? I värsta fall så slopar dom utdelningen, men då skjuter dom sig själva i foten. I bästa fall halverar dom utdelningen.

  SvaraRadera