tisdag 30 september 2014

Månadsrapport septemberDå var det återigen dags att publicera månadsrapporten, denna gång för september månad. Vi har justerat värdet på vår bostad, naturligtvis är detta netto, rensat från mäklararvode samt vinstskatt. Vidare har vi värderat vår bostad till ca 10-15% under rådande marknadsvärde, detta för att slippa justera värdet allt för ofta, vid ev nedgångar.

Det ser lite småtufft ut för vår del gällande de uppsatta målen, detta har förstärkts genom att vi har bokat ytterligare en resa ner till Afrika samt att vi funderar över att boka nästa år semester redan i år. Vi lever mångt och mycket för våra resor vilket gör att det suger enormt med kapital, men det är värt varenda krona, man får passa på medans barnen är små, för tiden springer iväg.

10 000 kr gick till vårt månadssparande samt att vi lade undan 25 000 kr till resor, vi erhöll även en utdelning från McDonald's på 152 kr netto. Det egna kapitalet har ökat med dryga 46 000 kr per månad sedan vi startade med att mäta vår ekonomi för 21 månader sedan, vidare har vi även sparat dryga 5 700 kr per månad till våra resor. Med tanke på våra moderata löner under denna tid, kan vi inte vara annat än FANTASTISKT nöjda med vårt utfall. Knappt man kan tro att det är sant, samtidigt är det oerhört viktigt att vara ödmjuk inför situationen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar