tisdag 4 november 2014

Inköp Bonheur
I fredags ökade jag på mitt innehav i Bonheur, det inhandlas 223 aktier till priset 86,25 NOK. Den norska kronan kostade 1,10 vid inköpstillfället. Jag är nu nöjd med med storleken på min position för nu. Totalt antal, är nu 858 st aktier i bolaget.

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Läste nyss detta
  http://aktiestolpen.blogspot.se/2014/11/kommentar-till-bonheur.html
  Skulle vara så intressant att veta om Lundalupens tankar kring Bonheur.
  Jag är lite orolig men behåller mina aktier.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Jag har ingen aning vad Luppen har för tankar, jag har gjort en egen bedömning och den har inte förändrats, trots att det är tufft för marknaden generellt. Jag är inte ett dugg orolig, för då hade jag inte investerat i bolaget, är man orolig gör man nog klokast att ta sig en funderare på om bolaget är något för en själv.

   Mvh

   Radera
 2. Gick in i dag jag med, 200 aktier till kursen 84 NOK. Ca 18% av min totala portfölj så detta får räcka! Hoppas utdelningen bibehålls nästa år och att resan går uppåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Jag tror att vi kommer att få inkassera fina utdelningar under många år från Bonheur. Även om de mot förmodan skulle sänka utdelningen, kommer du att få en fin direktavkastning på ditt inköp på 84 NOK.

   Jag har även en stor del rent procentuellt i Bonheur, men min portfölj är under uppbyggnad i ett tidigt skede, vilket gör att denna andel kommer att justeras en hel del inom kommande månader.

   Radera