fredag 28 november 2014

Inköp BP PLCJag gjorde ett inköp till grabbens långa portfölj, denna gång blev det BP's tur. 135 st aktier som kostade 39,65 USD, dollarn kostade 7,44 vid inköpstillfället. Jublar över att oljepriset faller, det är då man skall ta tillfället i akt och köpa fina bolag, under tiden kursen är pressad så får man fina utdelningar vilket alltid är trevligt, men på lång sikt har jag väldigt svårt att tro att detta skall bli en dålig investering.

7 kommentarer:

 1. Jag tänkte köp BP men sen såg jag att de hade strst exponering mot Ryssland av alla Oil Majors. Så det blex CVX istället

  SvaraRadera
  Svar
  1. Chevron är inget dåligt val, jag har dem under bevakning, tyvärr så har jag inte tillräckligt med kapital tillgängligt för att köpa de tre oljebolag jag är intresserad av. Vi får se vad jag köper in till min portfölj nästa vecka nu när löningen har kommit in på kontot.

   Mvh

   Radera
 2. Great minds think alike, köpte BP jag med. Fast jag vete tusan om det var så genomtänkt från min sida ha, ha.

  Känns skönt att du som är lite mer sansad än jag själv är också tryckte på köpknappen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är man långsiktig i detta innehav, tror jag att du kommer vara nöjd med utvecklingen om 20 år. När det ser tufft ut för branschen, det år då man skall slå till. Sen kan det naturligtvis gå ner ännu mer, men då passar jag på och köpa fler :)

   Radera
 3. Jag köpte Statoil. Norska kronan på 1,06!

  Kul det här!

  /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis till ett fint köp. Vi får se vad det blir för oljebolag för min del nästa vecka, Statoil ligger bra till för ett köp...

   Mvh

   Radera
 4. Eller jag funderar på Exxon

  SvaraRadera