söndag 2 november 2014

Månadsrapport oktober
Oktober månad är nu till ända, det har varit en ganska odramatisk månad. 7 000 kr har sparats undan för framtida resor, vi har även lagt undan 20 000 kr till köp av aktier samt erhållit en utdelning från Philip Morris på 686 kr. Ingen direkt lysande månad sett till tidigare månader, men det är bara att ta nya tag till november.

Årets två sista månader borde resultera i en betydligt bättre sparkvot än den vi hade denna månad, 50% kan vi inte vara nöjda med, då vi har som mål att ligga över 60%. Som plåster på såren vankas det snart en härlig semesterresa med familjen långt söderut.4 kommentarer:

 1. Ni har en förbaskat bra sparkvot även om den inte når 60% alla gånger!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det är sant. Samtidigt är det aldrig roligt och missa det uppsatta målet med en så stor marginal. Kul att ni är igång igen med bloggandet.

   Radera
 2. Hej!
  Först och främst vill jag tacka dig för din blogg och att du delar med dig dina investeringsmetoder. Sen undrar jag om du är orolig för Bonheur. Jag har 900 som köptes för 111 och 93 kr.
  Ha en trevlig kväll
  Vivian

  SvaraRadera
 3. Tack, det var snällt sagt. Jag gjorde en kommentar om detta i ett inlägg den 28:e okt. Personligen är jag inte ett dugg orolig över utvecklingen, tycker inte att så mycket har förändrats i min syn på bolaget från det att jag initierade min position i Bonheur. Jag ökade t.o.m. i dagarna (86,25 NOK), men är nu nöjd med mitt innehav för tillfället.

  Naturligtvis kan denna resa bli aningen skakig, men jag är alltid långsiktig i mina innehav, och tvärtemot de flesta andra älskar jag när kurserna går söderut, för då får jag köpa bolagen till än bättre priser, då jag kommer att vara nettoköpare under väldigt många år framöver.

  SvaraRadera