måndag 21 september 2015

Dags för en Prosecco?Bara någon dag efter det positiva beskedet, där vi fick en betydande ökning av våra inkomster (5 000 kr per månad netto) som vi firade rejält med skumpa, fick vi veta att vi kommer att få ytterligare 2 000 kr netto per månad. Det är knappt man tror att det är sant, totalt 7 000 kr netto per månad, vad är det som händer? 

Denna gång kanske vi inte skall fira med skumpa utan det får bli ett utmärkt alternativ i form av en småtrevlig Prosecco. Vi fick beskedet förra veckan och inte haft tid och fira p.g.a. vissa omständigheter, men det kommer garanterat bli av i veckan. Hela summan skall naturligtvis in på vårt månatliga månadssparande för ett eventuellt köp av aktier alternativt bygga likvider.

6 kommentarer:

 1. Grattis igen! Jag vet inte hur ni gör, men om ni tänker fortsätta såhär så vill jag veta knepet! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Daniel,

   Vet inte om jag kan säga att det är skicklighet, utan förmodligen mest tur från vår sida. Men vi är väldigt, väldigt glada över beskedet. Hade vi haft nyckeln till det berömda knepet hade vi gladeligen delat med oss :)

   Mvh

   Radera
 2. Bra jobbat! Antar att det är välförtjänt.

  Kanske dags för lite karriärtips på bloggen då? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar :) Jag vet inte om jag är rätt person att skriva om karriärtips, men vem vet det kanske kommer ett inlägg om hur vi lyckats med att höja inkomsterna såpass mycket på en väldigt kort tid.

   Mvh

   Radera
 3. Wow, grattis!
  Och ni hade väl rätt hyfsade inkomster innan?
  Vad tjänar ni totalt nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar. Ja, för oss är det astronomiska summor vi erhåller, men inte i närheten av vissa bloggkollegor. Jag jämför mig aldrig med andra utan jobbar alltid utefter mina egna förutsättningar, naturligtvis är jag glad för deras skull. Vi har ut ca 61 000 kr netto per månad exkl utdelningar.

   Mvh

   Radera