måndag 13 februari 2017

Inköp Kopparbergs



Jag är nyss hemkommen från svenska fjällen, där vi hade en behaglig temperatur samt ett helt ok väder. Efter att inte ägnat många tankar om börsen, så kikade jag in på kontot och lade in en köporder på Kopparbergs som inte är särskilt dyr. Den gick igenom på de 59 aktierna som posten innehöll, jag betalade 336,50 per aktie. Det totala innehavet uppgår till 280 st.

12 kommentarer:

 1. Hoppas också att det går fortsatt bra för Kopparbergs... har nyligen också ökat till totalt 300 aktier / 5.8% av portföljen. Ska bli kul att läsa årsredovisningen snart. Dock tror jag 2017 och framåt kommer bli roligare med nya produkter m.m.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt, ett rejält knippe aktier du har i bolaget. Det blir spännande att se hur bolaget har utvecklats. Jag köpte faktiskt lite fler igår.

   Mvh
   /GL

   Radera
 2. Jag hoppas att du menar 236,50, för betalde du en hundring till var den faktiskt ganska dyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har naturligtvis helt rätt Micke, 236,50 skall det vara :)

   Mvh
   /GL

   Radera
  2. Då blev det mer logiskt. Har själv varit sugen den senaste tiden, men idag gick den ju åt alldeles fel håll (för oss som inte vågat).

   Radera
  3. Ja, men det kommer säkerligen köplägen framöver om ni fortfarande är intresserad :) Den är ju rätt volatil.

   Radera
  4. Inte omöjligt. Tycker det vore märkligt om den inte skulle nå 275 igen, så den är säkert fortfarande billig. Men har jag väntat så här länge för att fiska upp en låg kurs kan jag vänta lite till.

   Radera
  5. Håller tummarna för er del, att ni kommer överens med en säljare till slut. Då skulle även jag bli glad, för då kan jag köpa in den sista posten av mina Kopparbergs-aktier. Ha en go kväll!

   Radera
 3. Kopparbärs? Ja detta är en produkt som inte kan gå fel... har spanat på dem en längre tid men inte vågat köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får vi hoppas, för nu börjar det bli en rejäl summa pengar investerat i Kopparbergs. Ett blag som har haft en fantastisk resa hittills. Fortsätter den? Det får vi se...

   Mvh
   /GL

   Radera
 4. Hej!

  Jag heter Alexandra och är redaktör på Financer.com. Vi har skapat en topplista för de bästa finansbloggarna 2016 och vi tog oss friheten att nämna er blogg vår lista, då den kvalificerade som en av dessa topp 50 bloggar.

  Ni kan finna inlägget här: https://financer.com/sv/sveriges-50-popularaste-bloggar-inom-finans-ekonomi/

  Tack för att ni skapar värde och delar det med andra finansintresserade!
  Hör av dig om ni inte vill att den ska publiceras i listan. Glad alla hjärtans dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Alexandra,

   Vad fint, kul att ni känner så. Jag skall kika in på er sida.
   Ha en fortsatt bra dag.

   Mvh
   /GL

   Radera