lördag 13 maj 2017

Livskvalitet samt utdelning DNB, Latour, Sampo och InvestorNyss hemkommen från Spanien, så loggade jag in på kontot och såg att utdelningen från DNB har kommit in på kontot. Vi fick in 5 794 kronor brutto som efter avdragen källskatt resulterade i 4 925 kronor netto. Vidare fick vi in lite småpengar från Sampo, Latour och Investor. En bra start på månaden.


Efter att varit nere i Costa Blanca och klarat av följande; advokat, bankkonto, notarie, vitvaror och en del möbler. Vi har även njutit av en hal del sol och jag kan säga att man kan ha det betydligt sämre...Nedan är en bild från vår takterass. Man blir lite småsugen på att lägenheten skall bli helt klar så man kan njuta av lite grill och ett glas rosé med en småtrevlig utsikt.
4 kommentarer:

 1. Få se, hur var planen nu igen.

  Visst hyr ni ut en fastighet där som ni håller på att renovera just nu?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej KTM, Nej, vi har köpt en ny lägenhet som håller på att byggas. Den skall vara klar i mitten av juni. Det är nära nu...

   Mvh
   /GL

   Radera
 2. Ser så väldigt härligt ut. Vilken vy! Grattis till köpet, det gjorde ni bra!
  /Kia

  SvaraRadera
 3. Hej Kia, Tack, det var snällt sagt. Instämmer, för oss är det allt vi har drömt om. Även att allt är helt nytt, gör det hela ännu bättre :)

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera