fredag 19 maj 2017

Utdelning H&M, Nibe och KinnevikVi har erhållit lite fler utdelningar i veckan, denna gång från Hennes & Mauritz, Nibe samt Kinnevik.
Totalt inbringade utdelningarna 9 095 kronor netto. Vilket innebär att vi har fått in sammanlagt 14 086 kronor under maj månad.

Det återstår några ytterligare utdelningar från Kopparberg, Atlas, Assa samt Industrivärden innan vi kan gå vidare till juni månad. Då vankas det en välbehövlig semester och då står USA på programmet, där vi bl.a. skall besöka några nöjesparker, vilket bör glädja barnen framför allt.


5 kommentarer:

 1. Kul att se att det tickar på. Samt att en normal familj sparar, dvs de har barn, reser och njuter av livet samtidigt som de sparar. Lite skillnad från de vanliga investerar bloggare som sparar in på allt i livet för att kunna njuta när de är 45...

  PS: har ni bra inkomster? Då ni tycks kunna resa och spara en hel del...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan inte annat än hålla med. GL verkar verkligen njuta av sina resor och man är faktiskt lite avundsjuk :) Men vi ska i alla fall fara till London i sommar är det tänkt. Alltid viktigt att unna sig saker.

   Radera
  2. Anonym; Tack för de vänliga orden. För oss är det viktigt med balans och jag tror att man kan kombinera investeringar, med att prioritera "livet". Vad det är, är upp till varje enskild individ att bedöma, alla är olika. Våran väg är rätt för oss...

   Våra inkomster är väldigt bra numera, det har inte alltid varit så. Kika gärna i månadsrapporter från bloggen början, det är en väsentlig skillnad mot vad
   inkomsten är idag. Jag anser att vi är kraftigt överbetalda, men det är bara att passa på och smida mesans järnet är varmt. Det kan komma regniga dagar framöver.

   KTM; Du skall absolut inte vara avundsjuk :) Med Er diciplin och hårda arbete är jag övertygad om att det kommer att se väldigt bra ut om några är. Det är kul att se att det går så bra för er. Se till och njut i London, för det är en småtrevlig stad.

   Radera
 2. Hej! Din portfölj ser väldigt spännande ut! Hoppas du får en bra vecka!

  Med vänlig hälsning

  SvaraRadera
 3. Hej Lerkungen, Tackar, det var roligt att höra.
  Önskar även Er en bra vecka.

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera