onsdag 16 januari 2019

Sålt av Hexatronic samt skalat av rejält i BetssonDet är inte jätteofta jag säljer eller skalar av i mina innehav, idag var dock en sådan dag. Efter en tråkig utveckling (personligen gillar jag när börsen går ner) under hösten samt vintern, har börsen nu vänt upp en bra bit under de två första veckorna av året.

Jag tog in en rejäl post Betsson under 2018 för det fantastiska priset 55 kronor per aktie. Idag sålde jag av 2069 st aktier för 87,25 kronor styck. Det är en fin uppgång, men jag behåller 931 st aktier. Är inte direkt positiv till börsen över lag just nu och passar på att ta hem en rejäl vinst.

Har även avslutat min position i Hexatronic som jag tog in för 38 kronor och stängde den på 50 kronor. Även det en fin vinst på en såpass kort tid jag var inne i bolaget. Sitter nu inne med en hel del kontanter, men är lite avvaktande tills jag hittar något riktigt köpvärt.

Portföljen nådde i veckan ett nytt "all time high" efter att ha toppat dagen då jag sålde av några innehav för att finansiera vår lägenhet i Spanien. Det har varit en bra start på året och portföljen är upp ca 7,5 % på 2 veckor, inte illa med såpass många samt tråkiga bolag. Hade hellre sett att börsen fått fortsätta ner, då det är betydligt roligare att handla billiga bolag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar