tisdag 5 februari 2019

Säljer av BetssonIgår sålde jag av mina sista aktier i Betsson, 930 st avyttrades till ett pris om 87.72 kronor per aktie. Priset var aningen högre än de jag sålde under januari månad. Betsson var mitt näst största innehav under januari månad (3 000 aktier). Jag har en hel del pengar i kassan, där jag väntar in ett bra läge innan de skall återinvesteras.

Börsen verkar gå på steroider för tillfället, vilket är lite tråkigt. Bra för portföljvärdet, å andra sidan bryr jag mig inte om det, det minsta. För det innebär att det blir allt svårare att finna köpvärda bolag. Tids nog kommer ett köpläge, det gäller att ha lite is i magen.


2 kommentarer:

 1. Bra timing!
  Sitter på en packe Betsson sen urminnes tider i en vanlig depå och har funderat på avveckling. Tänkte att de skulle nå forna höjder på 150+, men verkar juh ta ett tag. Svårt det här med att vara rationell.

  SvaraRadera
 2. Hej Berns,

  Ja, ibland har man lite flyt, aktien backade ju 6,5 % idag.
  Grattis till att du har haft innehavet en längre tid, då måste du ha tjänat fina pengar på Betsson, inte minst på utdelningarna. Även jag tror att det kan ta ett tag tills de når 150+ nivåerna igen. Själv gick jag på magkänslan samt att de har uppvärderats kraftigt på en relativt kort tid.

  Mvh
  /GL

  SvaraRadera