lördag 23 februari 2019

Månadsrapport februariNästa vecka åker vi till Spanien, därav skriver jag månadsrapporten idag. Börsen fortsätter att tuffa på uppåt och portföljen är upp dryga 90 000 kronor sedan föregående månad. Det här kommer naturligtvis inte att fortgå, utan det kommer att komma en sättning så småningom.

Precis som januari månad blir det inget månadssparande till aktier, det är riktigt dåligt. Ytterligare 2 resor köptes in, men nu är de flesta kostnaderna kring våra flygbiljetter tagna. Endast en flygbiljett och lite hotellkostnader inför vinterns resa som skall betalas. Nästa månad bör vi kunna spara undan pengar till vår aktieportfölj igen.

Under februari har vi sålt vårt innehav i Betsson med en rejäl vinst samt köpt in SHB A. Innehavet i Handelsbanken är nu uppe i hela 4 900 aktier.

Vi erhöll lite småpengar i form av utdelningar samt den månatliga amorteringen av vårt huslån. Jag skall även träffa en ny bank på Måndag för att förhandla om att få till en fördelaktig ränta på lånen. Har idag Swedbank som familjens bank, det kanske blir en ny bank nästa vecka... Har även bytt elbolag precis som vi alltid gör en gång om året.

Aktiesparande: 0 kr
Amortering: 4 000 kr
Löneväxling: 13 200 kr
Utdelning: 1 527 krInga kommentarer:

Skicka en kommentar