torsdag 20 juni 2019

Inköp BetssonIdag slog jag till och dubblade mitt lilla innehav i Betsson till totalt 1 000 st aktier. 57,60 kr per aktie var priset jag betalade. Skulle ta det lugnt med inköpen ett tag, det gick sådär. Men jag är lika glad för det, då det är dryga 2 veckor kvar tills vi åker ner till Spanien. Vi kommer att tillbringa hela 5 veckor nere i vårt lilla paradis, m.a.o. så blir det inte en semesterdag i Sverige i sommar.

6 kommentarer:

 1. Har själv Betsson men gått in på högre nivåer. Har du gjort en grundlig analys av bolaget eller är det magkänslan som styr alt. har du sett övergripligt på nyckeltalen?

  Dte är ju onekligen så att nyckeltalen ser fina ut men riskpremien har ju ökat enormt i branschen pga av Global Gaming. Har själv funderat på att köpa åp mig fler aktier i Betsson men det känns som att man fångar en fallande kniv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johan, jag har naturligtvis kikat på siffrorna i Betsson och gjort min egen analys. Det i kombination med med magkänsla. Riskpremien har ökat, det är sant, samtidigt är det då det uppstår köplägen (enligt min uppfattning). När stjärnorna står rätt på himlen brukar det vara dyrt...

   Mvh
   /GL

   Radera
 2. Snyggt, jag har passat på att öka i branschkollegan Kindred under veckan :) Låter riktigt härligt med 5 veckor i Spanien!
  Trevlig midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej TDS, Härligt och grattis till ett förhoppningsvis bra köp :) Själv är jag fullinvesterad i Kindred, jag är nöjd med mina 2 000 st. Har inte lika stor portfölj som dig, ännu 😉 Det skall verkligen bli skönt och komma hem till Spanien igen, ladda batterierna, aktivera sig med padel, golf, långa promenader och bara njuta av god mat och dryck.

   Ha en riktigt go helg!

   Mvh
   /GL

   Radera
 3. Hur ser du på Kindred mot Betsson? Vilket bolag tycker du håller högst kvalitet samt har bäst värdering i nuläget?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Högst kvalitet tycker jag Kindred har. Värderingen av bolagen lämnar jag till dig 😊. Äger båda bolagen, dock är jag nöjd med min position i Kindred och kommer inte att öka på något där. Betsson kommer jag öka upp i vid tillfälle.

   Mvh
   /GL

   Radera