onsdag 31 juli 2019

Inköp Handelsbanken AIdag slog jag till på en post om 405 st aktier i Handelsbanken A. Nu är jag nöjd med min position och kommer inte att handla några fler aktier i bolaget. Jag betalde 86.82 kronor per aktie.


Slog även till med 300 st Handelsbanken A till största grabben, han ägde inte några SHB-aktier innan dagens köp. Även han betalade 86,82 kronor per aktie. Svårt att tro att inte det skall bli en skaplig investering på sikt.


6 kommentarer:

 1. Hej Grazing Lady. Fina köp där. Har man bara lite tålamod ser jag en investering i Handelsbanken som ett bra alternativ på sikt. Handelsbanken har skött sina affärer på ett schysst sätt, har fortsatt ett bra rykte och har gått ner mycket i värde pga penningtvätt i de andra bankerna. Med de har de bäst kundnöjdhet bland de svenska storbankerna och även om Handelsbanken är dyrare än våra andra svenska storbanker tror jag man är nöjd att ha aktien om böter för penningtvätt tids nog delas ut till de andra bankerna . Framförallt kommer inte bankens varumärke drabbas lika negativt som tex Danske Bank. Jag tror som sagt att det är bättre att köpa ett bra bolag till ett ok pris än ett ok bolag till ett billigt pris. Fortsatt lycka till med dina investeringar.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer i det du skriver. Man kan lugnt säga att du har lite fler aktier i SHB än vad jag har 😊. Å andra sidan svingtradar du ju en hel del. Vi får hoppas att SHB tar sig i kragen och vänder utvecklingen, men jag har ingen brådska utan är väldigt lång i detta papper likt Lundberg.

   Mvh/GL

   Radera
 2. Fint köp! Jag äger inte Handelsbanken men har blivit lite sugen på senare tid, har dock lite för stor bankexponering redan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack TDS, Då kan det vara på sin plats och avvakta ett tag, inte bra och ha för stor exponering mot en viss bransch. Har själv en hel del mot finans och kommer ta det lugnt med den inriktningen ett tag 😊

   Mvh
   /GL

   Radera
 3. Härligt! Jag betalade nyss 88,70 för min sudd, men känner mig ändå nöjd :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog bra på sikt Louise. Det är inte helt lätt att pricka botten 😊

   Mvh
   /GL

   Radera