lördag 18 april 2015

Utdelning Northwest HealthcareIgår delade Northwest Healthcare ut 0.0667 CAD per aktie till vår depå, det blev till slut 377 kr för våra 800 st aktier. Inte någon dålig summa, då de delar ut varje månad. Detta var den sista utdelningen för vår del denna månad.

Nästa bolag som står på tur är Kinder Morgan, de aviserade även en utdelningshöjning från föregående kvartal på härliga 6,7% detta är ett helt fantastiskt aktieägarvänligt bolag. Hade önskat man hade lite mer aktier i KM, men det är lite för dyrt för att jag skall vara intresserad och öka.

För övrigt har portföljen haft en galen rusning under dessa 2 veckor i april månad 10% upp är helt sanslöst. Det skall inte mycket till för att man är nere på jorden igen, råvarurelaterade bolag har haft en fin utveckling under april månad.2 kommentarer:

 1. Hejsan
  Grattis till utdelningen, önskar jag hade samma! Anledningen till att jag inte har det är att jag är lite tveksam till att handla kanadensiska och amerikanska aktier då dollarn har gått upp så mycket. Du har ju handlat i dessa valutor ett tag, är detta något du märker av?

  Ha en underbar helg!

  Hälsningar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,

   Tackar. Kan förstå din oro till värderingen av dollarn. Jag är absolut ingen expert i valutor, tror själv att det jämnar ut sig över tid.

   Känslan jag hade när jag köpte vid 6,40 var att den var billig, känslan nu är att den är en aning dyr, men den kan lika väl fortsätta till över 10, jag har faktiskt ingen aning. Jag köper det jag tycker är prisvärt och försöker inte att tajma valutan, då jag köper relativt kontinuerligt.

   Ha en bra helg.
   Mvh

   Radera