söndag 28 augusti 2016

PortföljuppdateringDet var ett tag sedan jag uppdaterade vår portfölj. Innehaven i portföljen har nu nått ännu en milstolpe genom att spränga 1,5-miljonersvallen. Kul på ett sätt, men jag hade hellre sett en sättning på marknaden.8 kommentarer:

 1. Du har inte funderat på att embedda din blogg med google sheets? Går att få live-grafer m.m. publicerat direkt på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ligger tyvärr utanför min kompetensområde.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 2. Grattis! Det är ändå svårt att bli alltför ledsen över att folk tycker att ens portfölj är värd mer pengar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, det är sant. Men man vill ju samtidigt handla till ok priser, finns inte jättemånga bolag som är billiga för tillfället.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 3. Fin portfölj :) Våra investeringar påminner lite om varandra. Titta gärna in på min nystartade blogg. Har följt din en längre tid och gillar den.

  Mvh Slimis

  http://slimis20.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Slimis. Jag skall absolut in och kika på din blogg.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 4. Du har tur som undviker Apple men Starbucks kan åsså råka illa ut så sälj innan de sjunker för mycket eller snitta ner dig är mitt råd!

  SvaraRadera
 5. Har jag tur som inte har Apple i portföljen? Hur tänker du där? Du får gärna förklara dig om du har lust, för jag förstår ingenting. Skulle även vara intressant att höra varför HM skall ner till 200 kr som du tidigare skrivit. Det finns inte en sportmössa att jag säljer Starbucks, utan tvärtom skall jag öka på mitt innehav enligt plan, när tillfälle ges.

  SvaraRadera