söndag 2 oktober 2016

Inköp Novo NordiskI fredags köpte jag in lite fler aktier i Novo Nordisk, det blev 40 st till slut. Jag betalade 275,70 DKK per aktie. Köpet innebär att det totala innehavet uppgår till 400 jämnt. Nu skall det mycket till om det skall bli några fler, å andra sidan, går de ner till 250 DKK så kan det bli maximalt 100 st till.

5 kommentarer:

 1. Intressant hur mycket Novo Nordisk sjunker. Dag ut och dag in. Tycker det är lite extrema rörelser just nu. Kommer nog komma en ordentlig korrektion uppåt snart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är snarare inte dagens värdering korrekt? Jag tycker den ser väldigt rimlig ut.

   Med vänlig hälsning

   J

   Radera
  2. Novo Nordisk är inte särskilt heta på marknaden för tillfället, jag tror på dem långsiktigt och passar på att handla när de har tillfälliga problem.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 2. J, jag tror absolut att det kan vara så. Däremot är det aldrig särskilt billigt att handla fantastiska bolag. Min övertygelse är att de har framtiden för sig och kommer att kunna öka på utdelningarna rejält år för år.

  Med vänlig hälsning,
  /GL

  SvaraRadera
 3. Det var ett intressant köp. Om du tror på det långsiktigt, kanske man skulle kunna vänta ytterligare med ett sånt uppköp? Vad tror du? Hoppas du håller oss uppdaterade om hur det går. :)

  SvaraRadera