lördag 30 mars 2019

Inköp SwedbankI torsdags gjorde jag mitt andra köp av Swedbank, denna gång en betydligt större andel än mitt tidigare köp. Det innebär att jag har en skapligt stor andel i banken, men inte större än jag klarar av. Jag är nöjd med storleken på mitt innehav och det kommer inte att utökas.

145 kronor innan utdelning är inte jättedyrt direkt, och min tro är att banken kommer att reda ut stormen tids nog. Det behövs rensas en del i leden och först ut var Bonnesen, men det kommer säkerligen fortsätta på den inslagna vägen.

April månad kommer att bli en fin utdelningsmånad för min del, vi får se om vi kan hitta något intressant att återinvestera i. Känner jag mig själv rätt så lär jag säkerligen hitta något, relativt snart. Betsson har bl.a. blivit runt 18 kronor billigare än när jag sålde tidigare i år...

2 kommentarer:

  1. Friskt vågat verkligen. Jag kommer nog att vänta lite och se vad som händer, så inte UG kommer med fler avslöjanden...

    SvaraRadera
  2. Det kan hända att det är, min tro är att det kommer visa sig vara en bra investering och jag känner att jag kommit in på en bra nivå i Swedbank.

    Med vänlig hälsning,
    /GL

    SvaraRadera