söndag 28 april 2019

Nytt inköp av KindredFortsätter att fylla på mitt innehav i Kindred, denna gång en liten större post på 500 aktier. Priset jag betalade var 81,14 kronor per aktie. Det totala antalet aktier i Kindred uppgår till 1 000 st. Vidare är det snart dags att redovisa resultatet för månaden och det verkar lovande, återigen.


6 kommentarer:

 1. Fint köp.
  Funderar också att köpa Kindred då kursen känns rimlig.
  Köpte du den i isk eller KF?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Roadster,

   Jag har köpt in den i min ISK.
   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
  2. Ok, funderade själv på källskatten med tanke på att Kindred är Malta baserat.
   När Nordea flyttade till Finland sade många att man skulle flytta sina innehav till KF istället.

   Mvh Roadstar

   Radera
  3. När det kommer till Nordea, bör du ha dem i en kapitalförsäkring, då de sköter återbetalningen av källskatten. I Kindreds fall så har jag fått uppfattningen att de ej drar någon källskatt, därav har jag valt att ha den i en isk. Är inte 100 % säker dock.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 2. Har under längre tid funderat fram och tillbaka på Kindred men har inte slagit till men gjorde så idag, blir för mig en diversifiering och oavsett begränsningar på reklam och liknande kommer många att fortsätta spela i ur och skur tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Delar din åsikt. Min uppfattning är att den är rimligt värderad samt att det finns en bra potential för en förbättring av resultatet framöver. Vidare känns den bra att ha i en lågkonjunktur som inte borde vara långt borta.

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera