fredag 19 april 2019

Utdelningar aprilNu har äntligen värmen kommit till Göteborg och Västkusten. Det var väldigt efterlängtat, efter en kylig början på våren. Det är likadant med utdelningarna, efter en trög start börjar det ta fart ordentligt.

Totalt fick vi in 80 069 kronor netto i utdelningar (jag redovisar netto, då det är svårt att tanka bilen med bruttopengar) är en helt galen månad. De som har bidragit mest är; SHB, Skanska, NCC, Swedbank, GlaxoSmithKline samt Sampo. Maj månad borde också bli hyfsad, dock inte i närheten av april månad.

Nu är det dags att fortsätta njuta av Påskledigheten. Sedan vankas jobb i en vecka, innan det är dags för en tripp ner till Spanien. Livet är gott och jag njuter för fulla muggar...


6 kommentarer:

 1. Otrolig summa härliga utdelningspengar! Netto alltid bäst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kalkyl,

   Ja snöbollen är verkligen i rullning nu, en härlig känsla :)

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 2. Fantastiskt! Det är mer än vad jag kommer få för mitt helår och vad som är mitt mål att nå nästa år. Hoppas ni får lika härligt i Spanien som vi hade när vi var nere nu..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Dividendmama,

   Visst är det, helt underbart. Det verkar som ni har kommit en bit på vägen. Bra jobbat :) Längtar verkligen ner till mitt kära Spanien, dock har de haft lite dåligt väder den senaste vecka med mycket regn. Tur att det har varit så fint i Sverige under påsken. Har ni eget boende nere i Spanien?

   Med vänlig hälsning,
   /GL

   Radera
 3. Över 80 000 kr en enskild månad med "enbart" två miljoner i portföljen? Delar alla dina bolag ut i april eller vad är det jag missar? Imponerande iaf :)

  SvaraRadera
 4. Hej Dentystainvesteraren, Några av bolagen som delade ut i mars förra året, har nu flyttat utdelningen till april månad. Därav det höga utdelningen i april månad. 80k av 108k i en enskild månad är mycket, men det spelar ingen roll när på året bolagen delar ut :)

  Med vänlig hälsning,
  /GL

  SvaraRadera