torsdag 18 juni 2015

Nya inköp barnportfölj IJag rapporterade om inköp till den lille grabben, nu är det även dags att informera om nya inköp i den "första" barnportföljen. Det är utdelningar som har återinvesterats i svenska aktier. Även här blev det en del bolag som köptes in. Det blev totalt 9 stycken i storleksordning enligt nedan.

Grabben har nu totalt 20 st bolag, en lagom stor portfölj. Det blir till och återinvestera samtliga utdelningar, gåvor mm i nedan svenska bolag, det är möjligt att det kan tillkomma ytterligare några svenska innehav i portföljen av kvalitet såsom ex Lundbergs och Skanska.2 kommentarer:

  1. Hej och Glad Midsommar. Här kommer det en inbjudan till TradeVenue börja blogga här det finns mycket bra här, min blogg är detsamma Ekonomiblogg http://www.tradevenue.se/user/76/blog Med vänlig hälsning, Erik.

    SvaraRadera
  2. Hej Erik,

    Tack detsamma. Tackar ödmjukast för din inbjudan, det var snällt av er. Ni får gärna hjälpa mig, men jag förstår inte riktigt varför jag skulle vilja blogga för just TradeVenue. Ni får gärna ge mig lite argument till varför jag skulle överge min blogg...

    Mvh

    SvaraRadera