onsdag 10 juni 2015

SkatteåterbäringPrisa gud, här kommer skatteåterbäringen...Idag satt pengarna på kontot, det blev till slut dryga 13 000 kr som vi fick tillbaka, inte alls tokigt då det vankas en välförtjänt semester snart.

Det är inte långt borta innan vi hamnar på det fantastisk trevliga stället enligt nedan. Man kan hitta sämre ställen och semestra på. Något som är säkert för vår familj är att det behövs resor till spännande destinationer för att vi skall klara av att vara så disciplinerade som vi är när det gäller vårt sparande.
4 kommentarer:

 1. Phu Quoc är väldigt fint. Själv gillar jag Sao Beach lite extra p.g.a. ren strand, klart vatten och lite folk. Trevlig semester ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym,

   Tackar och detsamma till dig. Sao Beach är verkligen en favorit. Det kommer att besökas många trevliga stränder blandat med storstäder på vår semester.

   Mvh

   Radera
 2. Angående något helt annat.
  Vad tror du om Kinder morgan vid dagens kurs? 38.92USD
  Du har väl inte full possition där än va?
  Själv funderar jag om det inte är dags att öka på.

  Folk verkar tycka att dom är på tok för högt skuldsatta medans Richard Kinder köpt på sig några 100.000 aktier.
  Tankar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Zacapa,

   Jag lämnar inga köprekomendationer, utan alla måste bilda sig en egen uppfattning och göra sin egen analys. Men personligen är jag väldigt intresserad och öka på mitt innehav på nuvarande nivåer.

   Med den vallgrav som KMI besitter, en ägare (Richard Kinder) som har 1 USD i lön i kombination att han äger en väldigt stor del av bolaget samt deras generösa utdelningspolitik gör i.a.f. mig intresserad...

   Mvh

   Radera