söndag 7 juni 2015

South32Tidigare i veckan landade mina nya aktier i South32 på kontot, BHP Billiton delade ut bolaget till sina aktieägare under maj månad. Jag fick totalt 32 st aktier, ingen jättesumma direkt men jag kommer ej att sälja av några aktier utan jag får ta mig en funderare om jag skall öka på innehavet i framtiden.

6 kommentarer:

 1. Håll oss uppdaterade. Sitter själv och funderar vad jag ska göra av innehavet. Men det lutar åt att jag behåller dem och ser var det går. Vill inte göra samma misstag som jag gjorde i Kambi och sålde direkt. :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym,

   Jag uppdaterar alltid om vi gör någon förändring i något innehav. Min strategi är att "nästan" aldrig sälja mina innehav. Mer om detta i fliken strategi.

   Mvh

   Radera
 2. Håll oss också uppdaterade med dina tankar kring Bonheur.

  SvaraRadera
 3. Har Avanza, och har i gen möjlighet att handla i aktien.... Vet du varför?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anonym,

   Jag har ingen uppfattning om vad Avanza har för möjligheter för handel i detta innehav, utan jag har en annan aktiemäklare när det gäller South32. Ett tips är att kontakta mäklaren och fråga varför du Ej kan handla i South32.

   Det händer en del märkliga saker i Avanza när det handlar om utländska innehav, om allt ifrån sena utdelningar till handel av diverse aktier, varför vet jag ej. Det skall tilläggas att jag personligen inte har Avanza när det gäller utländska innehav och att detta kommer från personer som bl.a. kommenterat på bloggen och absolut inte av egen erfarenhet. M.a.o. inget jag kan bekräfta.

   Mvh

   Radera