lördag 20 juni 2015

Utdelning Northwest HealthcareI veckan kom utdelningen i Northwest healthcare in på kontot, 1 300 aktier resulterade i 487 kr netto, den kanadensiska dollarn växlades till 6,61 kr. Nu börjar portföljen komma upp i nivåer där utdelningen börjar märkas av varje månad och utgöra en hel del av de månatliga räkningar vi har.

6 kommentarer:

 1. Jag väntar fortfarande på mina första utdelningar från Northwest Healthcare (Avanza) Hoppas dom kommer i början av nästa vecka!

  Mvh
  Ekonomisk Trygghet

  SvaraRadera
 2. Hej John,

  Oj då, jag fick in min utdelning i Tisdags. Den borde rimligtvis komma in väldigt snart för din del.

  Mvh

  SvaraRadera
 3. John! Om du har Avanza så får du vänta till den nästkommande veckan för att de är sena med att betala ut utdelningar från Kanada av någon anledning. Dessutom måste jag få fråga dig om du köpte innan månadsskiftet maj/juni eller efter det. Det är nämligen då som det räknas om du är berättigad till att få utdelningen.

  SvaraRadera
 4. @Rullstolsinvesteraren

  Det var skönt att höra, då kan jag vara lugn =) Jo jag köpte 20 Maj så det var innan x-dagen. Då får jag helt enkelt vänta några dagar till. Tack för informationen!

  Mvh
  Eko Trygghet

  SvaraRadera
 5. Den stora skandalen är att vi som har Avanza ännu inte fått utdelningen kl 00.16 den 26:e. Funderar på att flytta NWH till Nordnet. Nu med de lägre courtagen är det en aning lättare.

  SvaraRadera
 6. Javisst är det märkligt att de tjuvhåller på utdelningen.

  Med vänlig hälsning,

  SvaraRadera