onsdag 15 juli 2015

Månadsrapport juniHär kommer en väldigt sen månadsrapport då jag har njutit av vår semester till 100%, och nu känner att jag fått en lucka för att kunna skriva ner månadens siffror som till synes inte har varit prio ett.

Vi fortsatte på den inslagna vägen och levererade en sparkvot överstigande 60%, mitt i brinnande semester, det är vi väldigt nöjda med. Dryga 47 000 kr blev kvar denna månad som fördelades enligt följande 3 000 till amortering, 3 500 i utdelningar, 37 500 till aktier samt ett resespar på 3 000 kr.

Vi hade lite större förhoppningar att kunna leverera dryga 50 000 kr, men det har gått fruktansvärt med pengar under denna semester som har någon dryg vecka kvar innan det är dags att återvända till jobbet. Då vi har varit oerhört disciplinerade under året gör det inget om vi bränner dryga 10 000 kr utöver budgeterad semesterkassa som prognosen nu pekar mot.

Vi har och har haft ett stålande väder under hela vår semester med en massa underbara upplevelser i för oss mestadels nya länder. Då var det snart dags att planera in nästa års långresa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar