tisdag 28 juli 2015

Nya aktier i Kinder MorganDet köptes in liter fler aktier i Kinder Morgan idag (Måndag 27:e), det blev till slut 10 st, priset jag fick betala var 34,50 USD, dollarn kostade 8,51. Det totala innehavet är nu 190 st i detta fina bolag. Köpet gör att vi är berättigade till utdelningen som utbetalas den 14:e, då x-dag är nu på Onsdag. Jag passade även att köpa in 100 st till farsan idag.

2 kommentarer:

 1. Tjäna.

  Du som gillar KMI och energi för den delen. Har du kikat något på avknoppningen PSX från ConocoPhillips? Har egna pipelines, raffinaderier, mackar osv.. Känns bara som hyffsat stabilt och mer diversifierade än KMI? Rejäl utdelningstillväxt sen de blev avknoppade också.

  SvaraRadera
 2. Hej anonym,

  Jag har tyvärr inte kikat på PSX, KMI räcker gott för min del när det gäller pipeline, de är väldigt bra positionerde. Anledningen till att min vikt är relativt stor mot energi för tillfället är att det har gått och fynda i den branschen. Det är inte för att jag gillar den energiaktier mer än någon annan bransch.

  Jag har köpt nu när det ser liter mörkare ut inom sektorn, finns ingen anledning till att köpa aktier när det inte finns ett moln på himlen, då brukar det vara dyrt.

  Med vänlig hälsning,

  SvaraRadera