torsdag 28 januari 2016

Inköp Hennes & MauritzIdag gick kursen för Hennes & Mauritz ner under 280 kr och då passade jag på att handla in lite fler aktier i detta fina bolag. Jag betalade 279,30 kr per aktie. Börsen har varit riktigt sur i år, men på något ofattbart sätt har min portfölj endast gått ner 2 %. Det är å andra sidan helt irrelevant, men då jag vill öka på en hel del innehav hoppas jag verkligen att en del bolag börjar resan söderut. Annars känns det skönt och ha den största delen i starka defensiva bolag när det är rejäl motvind på börsen.

2 kommentarer:

  1. En gång sa jag till mig själv att om H&M någonsin kostar under 300 kronor per aktie så ska jag köpa en post, men när priset fortsätter sjunka så blir det liksom inte av. Så... Under 270 kanske. :-)

    SvaraRadera
  2. :) Jag själv försöker hitta en värdering jag är bekväm med och fortsätta köpa vid ytterligare nedgångar. Alltid viktigt att ha lite torrt krut kvar, för det kan bli betydligt billigare framöver. Att hålla i pengarna är det svåraste för min del när det gäller investeringar, men jag handlar aldrig om jag tycker att en aktie är dyr, bara för att...

    SvaraRadera