torsdag 12 januari 2017

Inköp Hennes & MauritzJag kunde inte hålla fingrarna borta från syltburken, utan såg till att utöka innehavet i HM med 100 st aktier när kursen gick ner till 244 kr jämnt. Familjen är inne på sista semesterveckan och det känns lagom att återvända till Sverige i mitten nästa vecka.

9 kommentarer:

 1. Samma här! Det gick inte att motstå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det ett ok pris, speciellt när det mesta ser ganska dyrt ut. 4 % i direktavkastning tar gärna...

   Mvh
   /GL

   Radera
 2. Ökade också lite men tycker egentligen inte att aktien är jättebillig. Blev sex procent ytterligare totalt över senaste två veckorna mest för att hålla jämna steg med resten av portföljen eftersom jag inte tror att jag kommer kunna köpa H&M lika billigt om ett par månader.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HM verkar aldrig bli billig, men ett helt ok pris om man tror att de har en tillfällig svacka. Själv hoppas jag att den blir billigare om ett par månader så att jag hinner fylla på tills jag har uppnått en full position i bolaget :)

   Mvh
   /GL

   Radera
 3. Redan i maxprocenten i min portfölj om 8% - annars hade jag fyllt på mer! :)

  Bra köp!

  Aktievargen
  www.aktievargen.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sebastian, är du färdig med HM, så är det bara att fokusera på att fylla på med fler aktier i andra innehav. 8 % låter som en bra portföljandel. Lycka till med dina investeringar, jag skall kika in på din blogg vid tillfälle. Dock skall jag njuta av den sista tiden av min semester.

   Mvh
   /GL

   Radera
 4. Hehe jag kunde inte heller låta bli att smaka av det goda :) Hoppas nästan på att trenden fortsätter ner så vi får ta del av ytterligare fina priser. Just nu är min depå tom så kan inte investera mer denna månad.

  Kul att ni kommer tillbaka till snöiga Sverige igen. Hoppas att ni haft det riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej KTM, håller med i det du skriver. Bara att invänta nya friska stålar som skall sättas i arbete :) Ett snöigt Sverige är väl helt ok att tag om solen skiner, tyvärr så brukar det inte vara fallet i västra Sverige, utan mestadels slask, regn och blåsigt väder...Jag trivs bättre med 30 grader :)

   Mvh
   /GL

   Radera
 5. Jag köpte rejält på 242,60 idag. Hoppas HM står lägre om några månader så jag kan nå mitt mål på 8-10% av portföljen.

  Elof

  SvaraRadera